Procés participatiu a la Biblioteca - El mur que hi ha al parc de la biblioteca, es decorarà amb rostres de personatges representatius del món cultural i literari i als passos de vianants que hi condueixen, s’hi escriuran frases literàries. Per escollir els rostres i les frases s’ha obert un procés participatiu, del 5 al 19 de juny, per a que […]
- 📢Comencem la setmana de Sant Jordi, estrenant bossa!! 🆕🐉🌹 Del 19 al 30 d’abril, si veniu a la Biblioteca i feu un préstec, us endureu aquesta bossa de rega!!
Sorteig de la Panera de Nadal - Tenim moltes novetats: novel·les, temàtics, còmics, infantils… I com cada any, amb tots els préstecs, us emporteu una butlleta per participar en el sorteig de la Panera Literària de Nadal!! El sorteig serà el dia 22 de desembre, sort i bones lectures!
Préstec digital de pel·lícules Préstec digital de pel·lícules amb el carnet de les biblioteques - Coneixes el servei de préstec digital eBiblio? Ara, a més de trobar-hi llibres, revistes i audiollibres, podreu trobar més de dos mil títols de pel·lícules, curtmetratges i documentals.