La Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos

La Biblioteca de Santa Margaria i els Monjos és un equipament municipal que, amb conveni amb la Diputació de Barcelona, ofereix serveis de qualitat, presencials o virtuals, a totes les persones i col·lectius, especialment del municipi, per tal de facilitar l’accés lliure i sense límits a la informació, el coneixement i la cultura.

 

Santa Margarida i els Monjos disposa de biblioteca municipal des de l’any 1981. Ubicada en diferents espais al llarg dels anys, finalment, el 27 de juny del 2003, es va estrenar un edifici polivalent de planta circular d’uns 1.100 m2, on també hi ha l’arxiu municipal, el servei d’ocupació i una sala d’actes polivalent. 

 

A més, en el nucli de la Ràpita, hi ha a disposició un Biblio@ccés. El Biblio@ccés és un espai complementari de la biblioteca municipal, ubicat a l’Espai Antistiana, que dóna servei tenint present la realitat municipal i garantint la relació entre el territori.

 

Què us oferim?

– Un espai agradable i còmode per a la informació i la consulta

– Un fons seleccionat de llibres, revistes i altres documents de lliure accés per donar resposta a les necessitats i interessos de la ciutadania

– Atenció personalitzada per part de tot el personal de la biblioteca

– Un servei d’informació local i general

– Un servei de préstec del nostre fons i d’altres biblioteques

– Accés gratuït a Internet

– Activitats culturals programades per la biblioteca o en col·laboració

– Garantia de confidencialitat

– Una bústia per recollir les vostres opinions i suggeriments

 

Plànol de la biblioteca

Reglament Regulador del Servei de Biblioteca

Política de Col·lecció