Préstec

El servei de préstec és gratuït i permet endur-te fins a 30 documents (llibres, revistes, Dvds, i CDs) durant 30 dies.

Per utilitzar el servei de préstec cal tenir el carnet d’usuari.

 

Normativa relacionada amb el préstec
Què passa si torno un llibre fora del termini?

El sistema informàtic t’aplicarà 1 punt de penalització per dia de retard i document en préstec, i et bloquejarà el carnet automàticament durant 15 dies per cada bloc de 50 punts. Passat aquest termini el carnet tornarà a ser operatiu i el podràs tornar a fer servir.

 

Necessito un document més dies, què puc fer?

Sempre que el document no estigui reservat per un altre usuari, pots demanar fins a 3 pròrrogues dels préstecs que tens. Ho pots fer venint a la biblioteca, trucant per telèfon al 93 818 67 05 o connectant-te a les gestions en línia.

 

Vull un document però el té un altre usuari en préstec, m’he d’esperar a que estigui disponible? 

No cal que esperis a que el document estigui disponible. Pots fer una reserva dels documents que estan prestats, així que ens els tornin et truquem a casa o t’enviem un correu electrònic perquè el vinguis a buscar. Només pots fer reserves dels documents que estan deixats en préstec.

 

Hi ha un document que m’interessa però la meva biblioteca no el té. Com el puc aconseguir?

Si t’interessa un llibre que no es troba a la nostra biblioteca, el podem fer portar per préstec interbibliotecari des d’una altra biblioteca de la Xarxa.

També ens pots fer un suggeriment de compra de documents que no tenim a la biblioteca. En la mesura que ens sigui possible en farem la compra corresponent.